Audi А3 в кузові кабріолет

Audi А3 в кузові кабріолет

Моделі автомобілів Audi з відкидним верхом зазвичай мають класичний матерчатий верх, у випадку з Audi A3 Cabriolet (Ауді А3 Кабріолет) цей елемент надає контурам автомобіля гармонійну елегантність і спортивність.

М'який верх автомобіля відрізняється малою вагою і відмінною підгонкою. Він відкривається гідравлічно всього за дев'ять секунд і в повністю відкритому положенні займає дуже мало місця. Дах зроблений з спеціального звуконепроникного матеріалу.

Каркас кузова Audi A3 Cabriolet з відкидним верхом відрізняється високим вмістом особливо міцної сталі з великою кількістю зміцнених деталей, що забезпечує максимальну жорсткість і безпеку при зіткненні.

Найвища якість внутрішнього виконання, привабливий дизайн і зразкова ергономіка створюють атмосферу спортивної елегантності. Місця в салоні цілком достатньо для чотирьох чоловік.

Спинки задніх сидінь можна опустити, що дозволяє збільшити багажний простір з 260 до 674 л., Незалежно від того, піднятий верх або опущений.

Дизайнери Audi передбачили компактну складається конструкцію даху, завдяки якій чотиримісний автомобіль отримав дуже привабливі обриси. З відкритим верхом Ауді А3 Кабріолет виглядає компактно і легко; із закритим верхом він буквально випромінює елегантність.

Вражаюча зовнішність Audi A3 Cabriolet - характерна риса автомобілів марки Audi. М'які переходи одних поверхонь в інші додають кузову обриси скульптури. Горизонтальна динамічна лінія над порогом і висхідна лінія уступу створюють витягнуту форму кузова.

Салон Ауді А3 Кабріолет буквально випромінює спортивну елегантність; використані в ньому матеріали, звичне найвища якість виробництва і яскравий дизайн підкреслюють статус кабріолета.

Спокійні лінії окантовують його широкі поверхні. Чотири круглих вентиляційних отвори і бічні подушки для колін на опорах центрального пульта нагадують інтер'єр автомобіля Audi ТТ.

Спортивний, елегантний, повний емоцій-Audi A3 Cabriolet - кращий вибір у класі компактних автомобілів.

Кабріолет Audi A3, якому буде доступна повністю діодна оптика, надійде в продаж на європейський ринок в перших місяцях 2014 року.

Перше, що кидається в очі, - сильно змінився профіль автомобіля.

У попередника корму нагадувала підрізаний хвіст, а на наступника вона знайшла більш звичну форму.

Новинка збільшиться в довжину, додасть у колісній базі (з 2578 до 2601 мм), що повинно позитивно позначитися на вільному просторі для ззадніх пасажирів. Але з силових агрегатів сюрпризів не буде: A3 Cabriolet отримає наддувні бензинові (до 180 сил) і дизельні (до 184) мотори, що працюють в парі з «механікою» або преселективним «роботом» S tronic.