Головна подія року - всесвітньо відомий автосалон відкрився в Америці

Головна подія року - всесвітньо відомий автосалон відкрився в Америці

         

                                                       

Для автолюбителів предствлені в Детройті - 750 автомобілів, 45 прем'єр і сотні самих прискіпливих експертів авторинку. У столиці американського машинобудування триває головна подія року - Детройтський автосалон. Деякі відомі виробники цього року не приїхали в Детройт. Land Rover, Jaguar, Toyota і Mini з різних причин залишили салон без уваги. Для відвідувачів виставку відкриють тільки з 16 січня. До цього двері експозиції відкриті тільки для фахівців авторинку і преси. Цікавість викликала модель ,яку представив Mercedes  у Детройті (нове покоління седана E-Class). 

Седан E-Class нового покоління з індексом W213 - головна зірка автосалону в Детройті.

Автомобіль побудований на новій платформі MRA. Від свого попередника відрізняється вагою - новий седан на 100 кг легше, крім того нова версія седана має обтічний кузов. Інтер'єр E-Class побудований за тими ж принципами, що і у старшого S-Class.

A lизайнери компанії Acura показали на автошоу в Детройті концепт великого Фастбек Precision, який покликаний продемонструвати нам те, «як виглядатимуть автомобілі марки в найближчому майбутньому».

Концепт Precision розроблений силами дизайн-студії Acura в Каліфорнії.

Величезний 5,2-метровий седан являє собою «збірну солянку» з дизайнерських елементів, які незабаром перекочують на інші машини компанії. Сміливі рішення, застосовані дизайнерами компанії, майстерно приховують справжні габарити автомобіля, а адже він всього на пару сантиметрів коротше BMW 7-серії.

Передня частина автомобіля отримала нову фірмову решітку радіатора, яка отримала назву «Diamond Pentagon». З боків від решітки розташувалися хижо примружені фари головного світла, природно світлодіодні. Оформлення задньої частини не менше зачаровує - заднє скло нібито стікає вниз. Завершують образ стильні 22-дюймові колісні диски, взуті в гуму Michelin Pilot Super Sport.

 Про технічну начинку інформації немає, проте представники компанії повідомили, що «обкатують» на концепті нове покоління людино-машинного інтерфейсу.

Встановлені в салоні датчики здатні розпізнавати хто саме сів за кермо, завдяки чому автоматично включаються персональні налаштування і функції (історія навігації, параметри аудіосистеми і навіть динамічні налаштування автомобіля). Крім того, практично все управління тими чи іншими функціями здійснюється за допомогою сенсорних панелей.