Компанія BMW готова продемонструвати новинки в Шанхаї

Компанія BMW готова продемонструвати новинки в Шанхаї

На виставці Auto Shanghai 2013 компанія BMW представить свої новітні моделі та революційні експериментальні розробки.

На міжнародному автосалоні в Шанхаї публіці вперше буде показаний BMW Concept X4, що освоює нову ринкову нішу, зберігаючи кращі якості, властиві автомобілям BMW з сегменту Sports Activity Coupe.

У новому BMW Concept X4 органічно поєднуються риси преміальних кросоверів лінійки BMW X і легкових купе BMW.

Цього року на Шанхайському міжнародному автосалоні відбудеться азіатська прем'єра ще одного концепт-кара марки: BMW Concept Active Tourer.

У цьому компактному автомобілі преміум-класу поєднуються комфорт, функціональне використання простору, чудові динамічні характеристики і унікальний стиль.

Очікується вихід на ринок нових моделей BMW 3 серії Гран Туризмо і BMW M6 Гран Купе, які теж будуть вперше представлені на азіатському континенті. Продажі першої серійної моделі BMW i3 почнуться в Європі вже цього року, а згодом автомобіль буде доступний по всьому світу. BMW Group розширює свою присутність на території КНР і в такій важливій сфері, як проектування і розробки.

Сьогодні в Китаї діє науково дослідна та творча мережа, що складається з дизайн-студії Design works USA, лабораторії Connected Drive і технологічного відділу. Ці інноваційні центри розташовані в самому динамічному місті Піднебесної - Шанхаї.

Прем'єра: BMW Concept X4

BMW знову виступає в ролі першопрохідця, створюючи новий клас автомобілів. BMW Concept X4 - перший крок до прийдешнього розширенню сімейства BMW X. Концепт, що дебютує на Шанхайському міжнародному автосалоні навесні 2013 року, поєднує брутальну харизму, властиву всім моделям сімейства BMW X, з емоційністю і спортивним характером моделей в кузові "купе". BMW Concept X4 - автомобіль з унікальними характеристиками. У цьому він повторює шлях моделей BMW X5, BMW X3, BMW X1 і BMW X6, кожна з яких була першопрохідцем у своєму сегменті і продовжує залишатися еталоном у своєму класі і донині.

Прем'єра: BMW 3 серії Гран Туризмо

BMW 3 серії, найуспішніший автомобіль преміум-класу в світі, у версії Гран Туризмо впевнено завойовує нові території. У BMW 3 серії Гран Туризмо поєднується спортивне витонченість лінійки BMW 3 серії з просторим салоном, практичним компонуванням і інноваційними рішеннями.

Автомобіль відрізняють впізнавані пропорції BMW, четверо дверей з безрамними вікнами, плавно знижується в стилі купе лінія даху, великі двері багажника з функцією автоматичного підняття і опускання, а також довга колісна база.

Посадка водія і пасажирів - на 59 міліметрів ви ще, ніж у BMW 3 серії Седан, а пасажири на задньому сидінні оцінять збільшений простір для ніг. Об'єм багажника BMW 3 серії Гран Туризмо становить 520 літрів.

Прем'єра: BMW Concept Active Tourer

BMW представляє інноваційну концепцію компактного автомобіля преміум-класу, в якому сучасна функціональність поєднується з чудовими динамічними характеристиками. Хто має спортивні пропорції, BMW Concept Active Tourer при довжині всього 4350 мм має досить просторим і функціональним салоном. Технологія BMW eDrive, реалізована у формі підзарядки від мережі гібридної системи приводу, забезпечує автомобілю чудову динаміку і економічність.

Прем'єра: BMW M6 Гран Купе

BMW M6 Гран Купе - поєднує в собі витонченість і розкіш 4-дверного купе з неперевершеними технічними характеристиками, в основі яких лежать трансмісія і шасі, створені з досвідом, напрацьованим BMW у світі автоспорту. Високоспритний двигун V8 з технологією M Twin Power Turbo потужністю 560 л. с. (412 кВт) здатний розігнати нову флагманську модель виробництва BMW M GmbH з 0 до 100 км / год всього за 4,2 секунди.

У задній частині салону BMW M6 Гран Купе достатньо простору для комфортного розміщення двох пасажирів, які зможуть насолоджуватися непередаваними відчуттями від подорожі в BMW M6 Гран Купе.