Офіційні дилери Renault в Україні пропонують нові моделі

Офіційні дилери Renault в Україні пропонують нові моделі

З 1 квітня 2013 року у всіх офіційних дилерів Renault в Україні стартували продажі нових моделей - Новий Renault Sandero і Новий Renault Sandero Stepway.

Отже, в Україні базова версія Нового Renault Sandero з двигуном 1,2 бензин, кондиціонером, аудіосистемою, гідропідсилювачем керма, передніми склопідйомники, 2-ма подушками безпеки буде коштувати від 103 700 грн *.

Новий Renault Sandero Stepway з двигуном 1,6 (бензин) в базовій комплектації, в яку вже входять кондиціонер, аудіосистема, гідропідсилювач керма, передні склопідйомники, 2 подушки безпеки, протитуманні фари, фарба металік, збільшений просвіт на 33 мм (у порівнянні з Sandero ), 16-ти дюймові диски і обважування, що надають автомобілю позашляховий вид, буде коштувати від 118 700 грн *.

З нагоди старту продажів нових моделей з 12 по 14 квітня 2013 у всіх дилерських центрах Renault по Україні проходитимуть ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ.

Дилери будуть презентувати Нові Renault Sandero і Renault Sandero Stepway всім відвідувачам, і проводити тест-драйви новинок.

НОВЕ ПОКОЛІННЯ БЕСТ-Селлер RENAULT

Renault Sandero і Sandero Stepway вже давно відомі українським клієнтам.

Ці моделі завоювали відмінний імідж завдяки своїм основним переваг: внутрішній простір, хороша оглядовість, підвіска, адаптована навіть до найскладніших дорожніх умов, надійність самого автомобіля і відмінне співвідношення ціна / якість.

Нові Sandero і Sandero Stepway стали ще більш функціональними: багажне відділення об'ємом 320 л (як і раніше найбільший обсяг у порівнянні з конкурентами) можна збільшити за рахунок складаються сидінь заднього ряду у форматі 1/3-2/3.

Інженери і дизайнери Renault приділили велику увагу комбінуванню і якості матеріалів внутрішньої обробки салону.

На нові моделі Renault пропонує перевірені часом і добре зарекомендували себе двигуни.

Для Нового Sandero пропонуються бензинові двигуни **: - 1,2 (16V), 73 к.с., споживання 5,2 л / 100 км - 1,6 (8V), 80 к.с., споживання 5,9 л / 100км

З травня цього року в Україну будуть також поставлятися Нові Sandero з дизельним двигуном: 1,5 (8V) на 84 л.с., споживання 4,1 л / 100 км. А також двигун 1,2 (16V), 72 к.с., споживання 6,9 л / 100 км із заводським ГБО.

Для Нового Sandero Stepway пропонується бензиновий двигун ** 1,6 (8V), 80 к.с., споживання 5,8 л / 100км.

З травня 2013 року в салонах з'явитися і Новий Sandero Stepway з дизельним двигуном ** 1,5 (8V) на 85 л.с., споживання 4,2 л / 100 км.

Нові Sandero і Sandero Stepway стали ще більш функціональними: багажне відділення об'ємом 320 л можна збільшити за рахунок складань сидінь заднього ряду у форматі 1/3-2/3.

Мультимедійна система MEDIA NAV від Renault - це вбудована, кольорова, інтуїтивно зрозуміла мультимедійна система з 7-дюймовому (18см) сенсорному екраном і інтегрованим GPS навігатором з картою України та меню російською мовою. Це перша система такого класу, яка пропонується в сегменті доступних автомобілів.

Мультимедійна система MEDIA NAV також дозволяє управляти радіо, підключати переносні аудіо пристрою в USB-порт або аудіороз'єм на приладовій панелі, приймати дзвінки в режимі "вільні руки" через з'єднання Bluetooth .