Шини Continental займають вищі місця в тестах

Шини Continental займають вищі місця в тестах

Автомобільні асоціації ADAC ( Німеччина ) , ÖAMTC ( Австрія ) і TCS ( Швейцарія ) опублікували результати своїх спільних випробувань зимових шин у двох популярних розмірах 185/ 60 R 15 T і 225 /45 R 17 H.

Всього 32 моделі шин були оцінені в 18 дисциплінах на засніжених , вкритих льодом , мокрих і сухих дорогах. ContiWinterContact TS 850 , які доступні в розмірах від 14 "до 17" і підходять для численних моделей автомобілів - від компактних до вищого середнього класу , - в обох протестованих розмірах посіли перше місце. Шини Continental займають вищі місця в тестах - Continental Експерти ADAC підкреслили видатну продуктивність шини меншого розміру на мокрих , засніжених і покритих льодом дорогах , а також її виняткову збалансованість .

Вони також показали той факт , що ContiWinterContact TS 850 здатна сприяти зниженню витрати палива , і відзначили її зносостійкість .

Щодо шини більшого розміру від Continental , то її виняткова збалансованість теж була оцінена ADAC і підтверджена найвищими балами за продуктивність на снігу і видатними показниками на мокрій і сухій дорозі .

Експерти також відзначили зносостійкість цієї зимової шини від виробника з Ганновера .

Шини Continental займають вищі місця в тестах - Continental ContiWinterContact TS 850 - це одна з моделей зимових шин для автомобілів від компактного до вищого середнього класу , від провідного виробника зимових шин.

Дана модель доступна в 50 різних версіях з діаметром від 14 "до 17" , і підходить для багатьох автомобілів європейських , американських і азіатських виробників.

У численних тестах шин , що проводилися в 2012 році , дана шина або займала перші місця , або отримувала високі рекомендації .

Крім цього, і інші шини від Continental отримали рейтингову оцінку " добре " - це нові Uniroyal MS plus 77 розміру 225 /45 R 17 H , і широко Semperit Speed - Grip 2 розміру 185/ 60 R 15 T.

Щоденник :

Шини Continental займають вищі місця в тестах - Continental 1 . Німецький авто клуб АСЕ ( Automobil Club Europa ) та Інститут GTÜ ( Gesellschaft für Technische Überwachung mbH ) опублікували свої зимові випробування шин 2013 в Інтернеті ( www.gtue.de ) . Шини розміром 185 /60 R15 T , протестовані на VW Polo .

Тести були проведені ACE у співпраці з GTÜ і Goodyear в Івало (тести на снігу ) і Mireval (тести на вологому і сухому ) .

2 . Німецький журнал Auto Zeitung ( D ) опублікував у своєму сьогоднішньому випуску 21 /2013 зимові випробування шин 2013 року. Розмір шин 195 /65 R15 T , випробувані на транспортному засобі VW Golf 1,6 TDI

Була проведена перевірка Auto Zeitung у співпраці з : - Bridgestone в Швеції (зимові тести ) - Goodyear в Новій Зеландії (зима Повторні випробування) - Continental у Contidrom ( волога і суха тестів)

3 . Автомобільний клуб ADAC ( D ) опублікував Тест зимових шин 2013 на своїй домашній сторінці www.adac.de :

Шини Continental займають вищі місця в тестах - Continental

- 225 /45 R17 H ( Skoda Octavia )

- 185 /60 R15 T ( VW Polo )

Шини Continental займають вищі місця в тестах - Continental Випробування проводилися автомобільним клубом на наступних полігонах :

- Всі критерії на мокрій дорозі , витрата палива і шум: Contidrom , Jeversen , Німеччина .

- Управління на снігу , гальмові й тягові якості : Ulrichen , Швейцарія .

- Гальмування на ожеледі і льоду: льодовий хол Contidrom і льодовий хол Фюссен , Німеччина .

- Управління на сухому і гальмування на сухому покритті : Bridgestone , Рим , Італія .

- Пробіг 185 /60 R15 : Тестова машина Bridgestone , Рим , Італія . - Пробіг 225 /45 R17 Тести ADAC навколо Ландсберг , Німеччина .

- Випробування на високій швидкості Дармштадта , Німеччина .

Шини Continental займають вищі місця в тестах - Continental Про ContiWinterContact TS 850 (виробництва заводу Пухов )

+ Кращі шини на снігу

+ Дуже хороші характеристики на сухій поверхні

+ Дуже хороша зносостійкість

+ Дуже хороші характеристики на мокрому

Про Uniroyal MS плюс 77 ( виробництва в Отроковіце )

+ Дуже добре витрата палива

+ Добре на сухих , мокрих і засніжених поверхнях

Про Semperit Speed - Grip 2 (виробництва в Отроковіце )

+ Низька витрата палива

+ Дуже гарний коефіцієнт зносу

+ Добре на сухому і снігу - Незначні слабкості на мокрій поверхні

Шини Continental займають вищі місця в тестах - Continental Про ContiWinterContact TS 850 (виробництва заводу Саргемін )

+ Кращі шини на снігу і мокрій

+ Дуже хороша витрата палива

+ Дуже хороша зносостійкість

+ Хороші характеристики на сухій дорозі

Про Semperit Speed - Grip 2 (виробництва заводу Lousado )

+ Низька витрата палива

+ Хороші характеристики на сухих , мокрих і засніжених поверхнях

Про Barum Polaris 3 (виробництва заводу Lousado )

+ Хороші характеристики на снігу - Незначні слабкості на сухій і мокрій дорозі