В Україні почне роботу новий генеральний дистриб'ютор Maserati

В Україні почне роботу новий генеральний дистриб'ютор Maserati

Корпорація УкрАВТО та Maserati SpA уклали генеральну дистриб'юторську угоду, в рамках якого Українська Автомобільна Корпорація отримала статус ексклюзивного імпортера легендарної автомобільної марки в Україні.

«Так, днями, Корпорація УкрАВТО отримала ексклюзивне право на здійснення продажу та післяпродажного обслуговування автомобілів бренду Maserati в Україні. - Коментує Херіберт Мюллер, віце-президент з розвитку нових автомобільних проектів Корпорації УкрАВТО. - Maserati представить на українському ринку нові моделі, включаючи повноприводні версії, завдяки яким бренд знайде особливу привабливість для українських покупців.

Ми впевнені, що завдяки професіоналізму, досвіду і ресурсу корпорації «УкрАВТО» у поєднанні із запуском відразу 2 нових моделей на протязі цього року Maserati по праву займе важливе місце в преміум-сегменті українського автомобільного ринку.

У короткостроковій перспективі компанії - розширення дилерської мережі в регіонах. Ми бачимо великі можливості для цього бренду в Україні. »

Офіційне відкриття нового генерального представництва - дилерського центру Maserati на Столичному шосе відбудеться в середині квітня 2013 року.

У рамках офіційного відкриття компанії відбудеться гучна прем'єра абсолютно нового Maserati Quattroporte.

Фундаментальна сервісна підтримка, зручність і високі стандарти якості обслуговування найкращих клієнтів - це те, що буде забезпечено для власників Мазераті тепер і в Україні.

Чудові автомобілі легендарного бренду Maserati дозволяють своїм власникам насолоджуватися чудовими ходовими характеристиками і бездоганністю в кожній деталі.

Ексклюзивний інтер'єр, неповторний італійський дизайн, і новітні автомобільні технології, - це те, що якраз найбільше приваблює українських любителів розкоші і швидкості.

Компанія Маserati (заснована в 1914 році) - один з провідних італійських автовиробників, який втілює собою багаторічні традиції по розробці і створенню автомобілів класу люкс.

Кожна модель Мазераті володіє своєю яскравою індивідуальністю, яка обумовлена широкою різноманітністю комплектацій.

На сьогоднішній день компанія Maserati SpA виходить на новий етап розвитку. Для досягнення зростання виробництва до 50 тисяч автомобілів у 2015 році компанія планує значне розширення модельного ряду і дилерської мережі в Європі.