В Україні представлені нові BMW X5 і BMW 4 серії . Оголошені ціни

В Україні представлені нові BMW X5 і BMW 4 серії . Оголошені ціни

Як повідомляє AUTO -Consulting відбувся допрем'єрний показ двох абсолютно нових BMW - нового покоління BMW X5 і моделі нового класу - BMW 4 серії .

Обидва автомобілі тільки представили на автосалоні у Франкфурті. А щоб почати продажу як можна швидше , авто прилетіли в Україну на літаку.

І на це були причини. Втім , розганяється новий BMW X5 xDrive 50i не гірше , ніж літак . З флагманським двигуном 4,4 л потужністю 450 к.с. і моментом 650 Нм час розгону до сотні складає всього 5,0 с.

Нагадаємо , що це вже третє покоління преміального позашляховика BMW X5. Розробники вирішили піти шляхом еволюції і ще більш вдосконалили попередню модель - освіжили зовнішність , модернізували мотори і оновили електронні системи .

І хоч зовні , при першому погляді , нове покоління не сильно відрізняється від попереднього , це повністю новий автомобіль.

Новий BMW X5 чекали в Україні . Замовлення почали приймати ще з серпня . І з перших результатів попит на нову модель вище , ніж у попередника. І це не дивно.

Комплектація стала багатшою , мотори могутніше , можливості індивідуалізації воістину безмежні , варіантів обробки , опцій - нескінченний список .

А ціна - залишилася колишньою.

Як повідомили AUTO - Consulting в компанії « АВТ Баварія» , не дивлячись на всі поліпшення , які впроваджені в новому BMW X5 , та набрання чинності утилізаційного збору , який робить автомобіль дорожче , вдалося зберегти ціну на рівні ціни попередньої моделі .

При цьому очікується , що продажі перевищать показники попереднього покоління.

Принаймні , перші результати говорять про це. У перший час новий BMW X5 буде представлений з топовим бензиновим двигуном.

Ціна на такий автомобіль стартує від 820 тис. грн. Дизельна версія BMW X5 xDrive 30d буде пропонуватися від 640 тис. грн. « Заряджена » X5M 50d стартує від 891 тис. грн.

У майбутньому українцям будуть доступні бензиновий X5 xDrive 35i і дизельний X5 xDrive 40d .

Крім того , на український ринок будуть поставлятися «бюджетні» версії з дволітровим дизельним двигуном X5 25d потужністю 218 к.с. з повним або заднім приводом.

Такі автомобілі з'являться вже в грудні. І ціни обіцяють бути дуже привабливими. Ще однією новинкою в модельній лінійці BMW в Україні стала BMW 4 серії . Це повністю нова модель навіть такого сімейства раніше не було буде представлена в кузові купе.

У майбутньому очікується поява на ринку версії кабріолет і Grand Coupe . А ось BMW 3 серії купе і кабріолет підуть.

Фактично їх замінить 4- я серія . BMW 4 серії пропонується з бензиновими 2,0 - літровим двигуном потужністю 245 к.с. і 3,0- літровим двигуном потужністю 306 к.с. Ціна стартує від 480 тис. грн. Дизельний 420d в Україні стартує від 436 тис. грн.