Автомобільний блог

Через місяць запрацює автоматична фіксація порушень ПДР

З липня цього року буде введена система автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху (ПДР). Планується, що система автофіксації буде запущена спочатку в тестовому режимі, а до кінця року запрацює повноцінно. Водії, які допустили порушення ПДР, отримають листи з вимогою сплатити штраф.

В Нідерландах планують заборонити продаж бензинових автомобілів В Нідерландах планують заборонити продаж бензинових автомобілів

Влада Нідерландів планує повністю заборонити продажі бензинових, дизельних і гібридних автомобілів в країні до 2025 року. Дана ініціатива походить від партії праці Нідерландів.

Nissan ще рік не буде поставляти автомобілі в Україну

Японська автомобільна корпорація Nissan, виробник найбільш популярного у світі електромобіля Nissan Leaf, до першого кварталу 2017 року не планує початок офіційних продажів в Україні своїх електромобілів.

Головна подія року - всесвітньо відомий автосалон відкрився в Америці Головна подія року - всесвітньо відомий автосалон відкрився в Америці

                                                                  Для автолюбителів предствлені в Детройті - 750 автомобілів, 45

Документи, які підтверджують правомірність придбання транспортних засобів

Постановою Кабміну від 9 грудня 2015 р.

Стандарт екологічної безпеки Євро-5. Що потрібно знати автовласникам.

З 1 січня 2016 року в Україні вступив у дію стандарт екологічної безпеки Євро-5. Введення цього стандарту внесе деякі зміни в життя українських автовласників.

Нововведення в системі техогляду

Нововведення набиратимуть чинності поступово, протягом 2015 - 2022 рр Міністерство інфраструктури спростовує інформацію про введення технічних оглядів через систему МРЕВ і ДАІ.

Cерпень 2015 cтaв найгіршим міcяцeм для укpaїнcькогo aвтoпpoму

Виробництво легкових авто в Україні повністю зупинилося. Серпень місяць cтaв найгіршим  для укpaінcкгo aвтoпpoму зa останні роки. Двa єдиних завода до сьогодні ще виготовляли лeгкoвушки в Укpaїні - ЗАЗ і Евpoкap, але  в останній міcяць цьго літa пoкaзaли пoвний нуль в дaнoму cигмeнті.

Авто з пробігом можна зареєструвати в МРЕВ онлайн

           ІТ-волонтери разом з керівництвом ДАІ та МВС запустили на порталі iGov державну послугу – Реєстрація авто з пробігом в МРЕВ.

В Японії тестують автобус від Toyota, що працює на водні В Японії тестують автобус від Toyota, що працює на водні

Розробка нового автобуса на паливних елементах Fuell Cell Bus належить компаніям Toyota Motor Corporation і Hino Motors. При цьому в основі транспортної новинки лежить конструкція першого в світі серійного водневого автомобіля Mirai.

Попередня  1 2 3 4 5