Новини та аналітика

23 березня 2017

Верховна Рада прийняла Закон про скасування обов"язкового використання печаток

Верховна Рада прийняла Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичнимиособами - підприємцями».

08 лютого 2017

До країн ЕС експорт української птиці знову відновлено

Україна та Європейська Комісія домовилися про відновлення експорту продукції птахівництва українського виробництва до країн Євросоюзу.  Станом на сьогодні поставка курятини на європейський ринок уже здійснюється.

04 січня 2017

Застосування спецмита на імпорт легкових автомобілів з ЄС

Кабінет Міністрів України затвердив порядок застосування спецмит на імпорт європейських автомобілів тоді, коли такий імпорт загрожує розвитку вітчизняного автопрому Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду без обговорення та згідно з регламентом роботи Кабміну, що дозволяє приймати

21 грудня 2016

Щодо покращення інвестиційного клімату в країні. Прийнято ряд змін до Податкового Кодексу.

 Верховна Рада прийняла законопроект 5368 "Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо покращення інвестиційного клімату в Україні)".

29 листопада 2016

Державна прикордонна служба отримала право проводити огляд та перевіряти документи

Кабінет Міністрів України надав право Державній прикордонній службі зупиняти транспортні засоби для їх огляду та перевіряти документи у водіїв. Постановою Кабінету Міністрів внесені відповідні зміни  “Про внесення змін до Правил дорожнього руху” від 9 листопада 2016 року.

08 листопада 2016

Щодо ввезення автомобілів з США

Ввезення автомобілів з США для подальшого використання їх на території України потребують заміни фар і обов'язкової наявності протитуманних фар.

24 жовтня 2016

Міністерство інфраструктури про сертифікацію транспорту,що походять або вироблені в США

Сьогодні, 21 жовтня, під головуванням заступника Міністра інфраструктури України Юрія Лавренюка та за участі представників відповідних органів державної влади, органів сертифікації, офіційних дилерів КТЗ та представників громадськості відбулась міжвідомча нарада стосовно обговорення проблемних

04 жовтня 2016

Видачу висновків санепідемекспертизи планується реформувати

В Госпродпотребслужбі, якій перейшов ряд функцій СЕС, заявили про доцільність реформування системи здійснення держконтролю у частині видачі висновків державної санепідемекспертизи.

09 вересня 2016

Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект про скасування ліцензування експорту та імпорту спирту

Верховна Рада України прийняла в першому читанні депутатський законопроект про скасування ліцензування експорту та імпорту етилового, коньячного і плодового спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів та фінансові санкції за неподання підприємцями звітів в цій сфері.

06 вересня 2016

Проект Закону України про надання пільг учасникам АТО при ввезені авто

В Верховній Раді України зареєстрований проект Закону України № 5057  “Про внесення змін до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії  їх соціального захисту” (щодо  ввезення на митну територію України транспортних засобів учасниками антитерористичної

Попередня  1 2 3 4 5 6 7 ...