Перевізникам

Новий дизайн книжки МДП вже застосовується

Вже запроваджені зміни в дизайні 6 та 14 листових книжок МДП. Інформуємо про новий дизайн, зміни стосуються лише елементів зовнішнього вигляду.

Зміни у порядку виконання міжнародних автоперевезень між Україною та Росією

Міністерство інфраструктури інформує українських автоперевізників про суттєві зміни у порядку виконання міжнародних перевезень між Україною та Російською Федерацією.

Обмеження руху вантажівок

Заборона руху автотранспорту зі надурочних вагою в жарку пору року при температурі повітря + 28 ° C і вище вже вступило в силу в усіх областях України. Так, з 29.05.

НБУ зняв обмеження на операції в іноземній валюті для транспортних компаній

03 жовтня 2014 року Національний банк України Постановою № 626 (додається) вніс зміни до Постанови №540 від 29 серпня 2014 року “Про введення додаткових механізмів для стабілізації грошово-кредитного та валютного ринків України”.

Книжки iCarnet

Підписано Додаток 3 до Угоди про співробітництво між Держмитслужбою України, АсМАП України та МСАТ від 10.09.2004 року «Щодо використання iCarnet для внутрішніх перевезень товарів під митним контролем та управлінням в межах території України».

Нові правила дорожнього перевезення небезпечних вантажів

Наказ МВС  "Про затвердження Змін до Правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів"  від 19.09.2013 N 904 З метою приведення власних нормативно-правових актів у відповідність до вимог законодавства МВС наказом від 19.09.

Зазнав змін Порядок здійснення габаритно-вагового контролю транспортних засобів

Постанова Кабінету Міністрів "Про внесення змін до Порядку здійснення габаритно-вагового контролю та справляння плати за проїзд автомобільними дорогами загального користування транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів, вагові та/або габаритні параметри яких перевищують нормативні"

Закон України № 422-VII від 04.07.2013 року

ЗАКОН УКРАЇНИ Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів та вдосконалення деяких податкових норм Верховна Рада України постановляє: І.

Технічний стан транспортних засобів та їх обладнання

Технічний стан транспортних засобів та їх обладнання повинні відповідати вимогам стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху та охорони навколишнього середовища, а також правил технічної експлуатації, інструкцій підприємств-виробників та іншої

Митна конвенція із застосуванням книжки МДП (конвенція МДП) Митна конвенція із застосуванням книжки МДП (конвенція МДП)

Митна конвенція про міжнародні перевезення вантажів із застосуванням книжки МДП (конвенція МДП) була прийнята в 1975 р. МДП — це міжнародні дорожні перевезення (Transports Internationarex Routiers — 777).

Попередня  1 2 3