Audi випустить "Олімпійську" спецсерію кросоверів

Audi випустить

Компанія Audi присвятила майбутньої зимової Олімпіади в Сочі спеціальні версії своїх моделей Q3, Q5 і Q7.

На «Олімпійські» автомобілі, які відрізняються особливим оформленням салону і екстер'єром, вже можна зробити попереднє замовлення.  

Серія автомобілів отримала назву «Колекція Сочі». До неї увійде 365 кросоверів Audi: 59 Audi Q3 з 2-літровим двигуном потужністю 170 л. с. і преселектівом S tronic, 247 Audi Q5 з 224-сильним мотором 2.0 і 8-ступінчастим «автоматом» tiptronic, а також 59 Audi Q7 з 3-літровим TDI потужністю 245 л. с. і коробкою tiptronic.  

Автомобілі цієї серії пофарбовані в колір білого металліка Glacier White Metallic, а також отримали прикраса у вигляді шильдика «Sochi 2014 Collection», яке знаходиться на кришці багажника.

Також Олімпійські автомобілі отримали двоколірні колісні диски, на яких написано «Sochi», і алюмінієві накладки на пороги, на яких написаний їх номер в колекції. Всі автомобілі оснащуються системою постійного повного приводу під назвою quattro, а також новітньою електронікою.

  У салоні автомобілів теж знаходяться алюмінієві вставки з логотипом Олімпійських Ігор. Для інтер'єру Audi Q5 і Audi Q7 також передбачений ексклюзивний дизайн: на чорних шкіряних сидіннях можуть бути вставки червоного, синього або білого кольору, як у російського прапора.

У тому ж кольорі виконають фірмову строчку на шкіряному кермі, манжет важеля коробки передач, а також кант на підлогових килимках.

  Нагадаємо, що компанія Audi - Генеральний партнер Олімпійських ігор «Сочі 2014». А з січня цього року концерн отримав звання почесного партнера МОК.