Geely представить на SIA 2013 відразу три новинки

Geely представить на SIA 2013 відразу три новинки

Традиційно, щороку бренд Geely представляє цілий ряд новинок на Київському міжнародному автосалоні 2013.

Цього разу на стенді розмістяться такі бажані нові моделі Geely як: перший кросовер Emgrand X7, розкішний Emgrand E8 і новий седан Geely MK.

Також цінителі бренду зустрінуть тут полюбився українцям компактний хечбек LC, міський автомобіль для активного відпочинку LC Cross, лідера продажів D класу 2012 седан Emgrand EC 7 і компактний міський автомобіль MK Cross.

29 і 30 травня виставка буде відкрита лише для представників ЗМІ, а от з 31 травня побачити новинки Geely зможе кожен бажаючий.

Geely Emgrand X7 - перший кросовер у сімействі Geely Цей автомобіль є одним з найбільш очікуваних на українському автомобільному ринку, тому зустріч з ним на SIA 2013 обіцяє масу приємних вражень. Кросовер-первісток Geely вийшов одночасно елегантним і самобутнім. А в обробці інтер'єру, незважаючи на безліч технічних інновацій, домінує стриманість і мінімалізм. Все це заслуга знаменитого італійського дизайнера автомобілів Джоржетто Джуджаро, завдяки якому кросовер отримав неповторний і впізнаваний вигляд. 

Кросовер Emgrand X7 на перших порах буде представлений в Україні у версіях з двигунами 2.0 і 2.4 з 5-ступінчастою «механікою» або 6-ти ступінчастим "автоматом" - для версії з потужнішим двигуном.

Автомобіль стане надійним і незамінним другом як у бездоріжжі, так і на міських дорогах.   Традиційно для Geely, кросовер відрізняється багатою базовою комплектацією, в якій вже є ABS + EBD, подушки безпеки, система блокування замків, кондиціонер, бортовий комп'ютер, передні і задні світильники для читання та багато іншого. Особлива гордістю Emgrand X7 - високий рівень безпеки. Автомобіль отримав найвищий результат на краш-тестах C-NCAP - 5 +. Стильні кросовери Geely Emgrand X7 з'являться в Україні вже влітку 2013 року.

Geely Emgrand E8 - новий розкішний седан від Geely Ще однією новинкою SIA 2013 стане Geely Emgrand E8. Автомобіль відрізняється оригінальним дизайном кузова, в якому успішно поєднуються ділова стриманості і розкіш.

Geely Emgrand E8 оснащений новим GeТec 2.0 двигуном з 5-ти ступінчастою МКПП або ж 6 ступінчастою АКПП - на вибір. При розробці автомобіля, компанія Geely також приділила пильну увагу безпеці. Нова система безпеки GTSM гарантує максимальний захист і включає: ABS + EBD, систему розблокування дверей у разі аварії, сигналізацію, іммобілайзер, подушки і ремені безпеки та ін Emgrand E8 ідеально підходить для людей, які ведуть ділової способу життя і прагнуть у всьому бути першими: комфортабельний шкіряний салон, високий рівень безпеки, традиційна для Geely багата комплектація і доступна ціна.

Новий Geely MK

Модель запам'ятається відвідувачам SIA 2013 плавними лініями кузова, які надають їй елегантний і спокійний вигляд, а також багатством комплектацій. Комфорт в салоні водієві і пасажирам створять кондиціонер, аудіосистема, електропідйомники всіх дверей і багато іншого.

Geely MK оснащений усіма необхідними системами безпеки, включаючи: ABS, EBD, подушки і ремені безпеки, систему блокування задніх дверей для безпечного пересування з дітьми та ін  Новий Geely MK ідеальний як для щоденних поїздок на роботу, так і в ролі сімейного автомобіля. Адже в ньому максимально враховані всі вимоги, які пред'являються до сімейних авто: високий рівень безпеки, якості і комфорту.

Чекають зустрічі з поціновувачами бренду і вже відомі в Україні моделі Geely. В експозиції Geely на SIA 2013 будуть представлені: - Geely Emgrand EC7 - перший китайський автомобіль, розроблений для європейського ринку і відповідно до високих європейських стандартів.

Автомобіль отримав перші в історії 4 зірки за результатами незалежних краш-тестів E-NCAP. - Geely MK Cross - компактний міський автомобіль, розроблений на базі хетчбека Geely MK-2. Завдяки збільшеному дорожньому просвіту, спортивним елементам обваження кузова, оновленому бамперу і решітці радіатора в автомобілі присутній динамічність і спортивний дух. - Geely LC - компактний і маневрений хетчбек, який став першим китайським автомобілем А-класу, який отримав 5 зірок за безпеку за результатами краш-тесту C-NCAP - аналога європейського E-NCAP.

Автомобіль також відрізняється оригінальним біонічним дизайном. - Geely LC-Cross - міський автомобіль для активного способу життя, створений на базі Geely LC. Якщо Geely LC є тільки міським жителем, то за кермом створеного на його базі Geely LC-Cross можна сміливо вирушати на природу. Також автомобіль відрізняється від свого «батька» більш стриманим і мужнім дизайном.