Новий Range Rover Sport вперше зняли без камуфляжу

Новий Range Rover Sport повністю готовий до світової прем'єри, яка відбудеться в кінці березня на мотор-шоу в Нью-Йорку. Автомобіль був помічений без камуфляжу в США, знімки виклали в мережу працівники однієї з компаній, що здійснюють тонування скла. Можливо, саме цей екземпляр і буде представлений на мотор-шоу.

У порівнянні з Range Rover Vogue, змін у новинки не дуже багато. Що стосується зовнішності, то і тут глобальних відмінностей майже немає, за винятком більш короткого заднього свеса і низьких бамперів. Крім того, в новому Range Rover Sport дизайнери трохи змінили рельєф капота і зменшили площу бічного скління, а також автомобіль отримав задні ліхтарі іншої форми.

Однак в технічному плані змін куди більше. За непідтвердженими даними, Range Rover Sport у версії Supercharged отримає новий більш потужний двигун. Це означає, що англійці мають намір скласти серйозну конкуренцію Cayenne Turbo S, який на 40 кінських сил могутніше і на півтори секунди швидше актуального Range Rover Sport.

Крім комплектації Supercharged, буде передбачено версії з економічними дизельними моторами. У тому числі, і з турбодизелем V6 потужністю в 255 кінських сил. Найпопулярнішим мотором для позашляховика в бензиновій лінійці повинен стати 335-сильний V8 твін-турбо. Обидва мотори характеризуються низькою витратою палива і забезпечують прийнятну динаміку - розгін з місця до 100 км / год у позашляховика з з цими двигунами займе не більше 8 секунд.

Кілька днів тому виробник опублікував перший тізер новинки. "Всі нові Range Rover Sport виводять марку на новий рівень. Це не тільки самий динамічний автомобіль від Land Rover, але і ілюстрація найкращих британських проектних, конструкторських і технологічних інновацій", - зазначив бренд-директор марки Джон Едвардс.