Opel почав обкатувати європейського "близнюка" Opel Insignia

Opel почав обкатувати європейського

В Opel готують до Франкфуртського автосалону новинку - європейський "близнюк" Opel Insignia. Однак попутно сімейство Insignia може розширитися за рахунок "позашляхової" версії.

Зараз сімейство Insignia включає в себе версії в кузовах седан, ліфтбек і універсал. Однак, судячи з поширених шпигунських фотографій, в процесі випробувань перебуває ще одна модифікація. Вона повинна буде скласти конкуренцію таким моделям, як Volkswagen Passat Alltrack і Skoda Octavia Scout.

Поки ця модифікація відома під ім'ям Insignia Cross Four. На фотознімках відображений універсал, укритий камуфляжем в тих місцях, де зазвичай розташовуються елементи так званого "позашляхового стайлінгу" - наприклад, легкий захисний обвіс з нефарбованого пластика.

У списку планованих відмінностей традиційно згадуються як система повного приводу, так і збільшений дорожній просвіт. Крім того, Insignia Cross Four повинна отримати злегка перероблений згідно із загальною стилістикою інтер'єр і додаткові, не доступні при замовленні "звичайних" Insignia кольору кузова. Про силові агрегати, які встановлюватимуться на універсал підвищеної прохідності, поки нічого не повідомляється. Можливо, гамму двигунів новинка запозичить у звичайного універсала Insignia.

Очікується, що прем'єра Insignia Cross Four відбудеться одночасно з показом оновленого сімейства на вересневій виставці у Франкфурті.